Erasmus - Socrates Projeleri

AVRUPA BİRLİĞİ PROGRAMLARI - LLP Erasmus Projeleri

LIFE LONG LEARNING - ERASMUS PROJELERİ

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'nin Erasmus çerçevesinde kabul edilen projeleri aşağıda verilmiştir.

ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ

Prof.Dr. Sanem ALKİBAY:  13-20 Nisan 2008 tarihleri arasında Macaristan'ın Budapeşte şehrinde Macaristan Doğrudan Satış Derneği'nce düzenlenen "Direct Selling Industry and Application of Direct Selling in Businesses" konulu proje çalışmasına katılmıştır.

Yrd.Doç.Dr. Ali YAYLI:  18-22 Şubat 2008 tarihleri arasında "Novotel Gdansk Marina Hotel"de (Gdansk-Polonya) "The Process of Information Systems Used in Hotels" konulu eğitim programına katılmıştır.

Öğr.Gör. Banu YÜCEL TOY: 13-20 Nisan 2008 tarihleri arasında Macaristan'ın Budapeşte şehrinde Macaristan Doğrudan Satış Derneği'nce düzenlenen "Development of In-Service Training Programs in Direct Selling" konulu proje çalışmasına katılmıştır.

Arş.Gör. Sami ACAR: 18-22 Şubat 2008 tarihleri arasında "Lezzetli Celik Company Z.o.o"da (Gdansk-Polonya) "Food and Beverage Systems in Restarants and The Process of Information Systems Used in Restaurants" konulu eğitim programına katılmıştır.

Arş.Gör. Evren GÜÇER: 18-22 Şubat 2008 tarihleri arasında "Mercure Accor Hotels"de (Gdansk-Polonya) "The Process of Information Systems Used in Hotels" konulu eğitim programına katılmıştır.

Arş.Gör. Elbeyi PELİT:  18-22 Şubat 2008 tarihleri arasında "Novotel Gdansk Marina Hotel"de (Gdansk-Polonya) "The Process of Information Systems Used in Hotels" konulu eğitim programına katılmıştır.