Leonardo Da Vinci Projeleri

AVRUPA BİRLİĞİ PROGRAMLARI - LLP Leonardo Da Vinci Projeleri

• LIFE LONG LEARNING - LEONARDO DA VINCI PROJELERİ
  • Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'nin Leonardo Da Vinci - Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Programı çerçevesinde kabul edilen projeleri aşağıda verilmiştir.

NEW OPPORTUNITIES FOR TOURISM EDUCATION IN EUROPEAN COUNTRIES

• PROJE DÖNEMİ : 2008-2009 Dönemi Ortak Konulu Program (Transversal Programme) - "Study Visit"
  • PROJE YILI - TÜRÜ - YERİ : 17-21 Kasım 2008 - CEDEFOP - Study Visit - Ankara (Program detayı için buraya tıklayınız.)
  • KATILIMCILAR :  AB Ülkelerinden (Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya ve Polonya) 9 Eğitim Uzmanı
  • DÜZENLEME KOMİTESİ : Yard.Doç.Dr. Ali YAYLI, Arş.Gör. Elbeyi PELİT ve Arş.Gör. Evren GÜÇER

TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE YAYGINLAŞTIRILMASINA YÖNELİK UYGULAMALAR

• PROJE KODU : 2008-1-TR-LEO02-01636
  • PROJE YILI - TÜRÜ : 2008 - Leonardo-PLM, Bütçe : 24.160 Euro (web sayfası için buraya tıklayınız...)
  • KATILIMCILAR :  Arş.Gör. Elbeyi PELİT (Proje Yürütücüsü)

TRAINING IN INTERNATIONAL ACCOUNTING STANDARDS AND FINANCIAL MANAGEMENT FOR SMEs IN THE CONGRUITY FRAME TO  BASEL II

• PROJE KODU : LLP-LdV-TOI-2007-TR -043
  • PROJE YILI - TÜRÜ : 2007 - Lifelong Learning  Programme (Multilateral Projects, Transfer of Innovation)
  • KATILIMCILAR :  Prof. Dr. Nevzat AYPEK (Proje Yürütücüsü), Prof.Dr.Mevlüt KARAKAYA, Doç.Dr. Beyhan MARŞAP, Doç.Dr.Ganite KURT, Arş.Gör.Pınar OKAN, Arş.Gör.Soner GÖKTEN ve Arş.Gör.Emine ÖNER.

TERMAL TURİZMİN GELİŞTİRİLEBİLİRLİĞİ VE PAZARLAMASINA YÖNELİK UYGULAMALAR

• PROJE KODU : LLP-LDV-PLM-07-TR-0250
  • PROJE YILI - TÜRÜ : 2007 - Yerleştirme (İtalya)
  • KATILIMCILAR :  Yrd. Doç. Dr. Ali YAYLI (Proje Yürütücüsü)